Disclaimer


© ABVV Interim - Hoogstraat 26-28 - 1000 Brussel 
Dit is een officiële website van ABVV Interim. We doen er alles aan om de inhoud van deze website actueel en juist te houden. Kom je toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, laat het ons dan weten. 
Deze site bevat links naar andere sites waarover ABVV Interim geen technische of inhoudelijke controle uitoefent. We kunnen daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of de juistheid van de inhoud noch over de beschikbaarheid van deze websites. 
Het ABVV Interim aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige rechtstreekse of onrechtstreekse schade die voortvloeit uit het raadplegen of het gebruik van de website of van de ter beschikking gestelde info op de websites waarnaar je op of via deze site wordt verwezen.
Copyright
Tenzij anders aangegeven is de informatie op deze site vrij van rechten. De info mag kosteloos, mits bronvermelding en enkel voor persoonlijk gebruik, gebruikt worden. Het gebruik en de reproductie van multimedia (beelden, foto's, filmpjes) is steeds aan voorafgaandelijke goedkeuring onderworpen.
ABVV Interim behoudt alle intellectuele eigendomsrechten op de site. Bepaalde softwaretoepassingen en grafische elementen worden door derden aangeleverd en kunnen dus door het auteursrecht beschermd worden.
Toegankelijkheid
Stel je problemen vast met de toegankelijkheid van bepaalde pagina's, aarzel niet om dit te melden.

© ABVV Interim