Download onze publicaties

Wie met het fenomeen uitzendarbeid geconfronteerd wordt, vindt in onze publicaties interessant, correct en duidelijk leesvoer. De publicaties zijn uiteraard in eerste instantie bedoeld voor de uitzendkrachten zelf.

De infofiches informeren je kort en bondig over je rechten als uitzendkracht. Hoe lang mag een proefperiode duren, wordt er wel genoeg bedrijfsvoorheffing afgehouden…

Een antwoord op deze en alle andere vragen vind je in de Zakbrochure, die alle loon- en arbeidsvoorwaarden van de uitzendkrachten bundelt. Steek hem op zak en ken altijd je rechten!

De Sectorale Gids is er dan weer om de delegees te ondersteunen met correcte informatie en tips over hoe ze uitzendkrachten optimaal kunnen bijstaan op de werklvloer.

Welke publicaties wil je bekijken?

Sectorale gids

De sectorale gids is de Bijbel van ABVV Interim. De brochure is een houvast voor de delegees zodat ze de belangen van de uitzendkrachten optimaal kunnen verdedigen.

Maar ook uitzendkrachten die echt alles willen weten over hun statuut, kunnen aan deze sectorale gids een nuttige bron van informatie hebben.

 

Downloads

Sectorale gids

De sectorale gids: dé tool voor vakbondsmensen met een hart voor uitzendkrachten.

.pdf | 1163kB

download
© ABVV Interim